Notícies

L'alcalde es reuneix amb representants d'Agretur
18 agosto 2011

L'alcalde es reuneix amb representants d'Agretur

L’alcalde, Andrés Martínez, ha mantingut avui una reunió amb els representants de l’agrupació d’empresaris turístics, Agretur, amb l’objectiu d’iniciar el consens de l’estratègia promocional per a la pròxima campanya.
"En l’actual escenari de crisi econòmica, amb nous canals de promoció i venda, i la pròxima obertura de la nostra destinació a mercats internacionals per al posada en marxa de l’aeroport, és necessari plantejar de forma estratègica la promoció de la destinació " argumentava Martínez i, per aquest motiu, "comptar amb l’opinió i buscar el consens amb la part empresarial és fonamental" assegurava.
El president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun, es comprometia a seguir en la línia de col·laboració amb les empreses locals, "com no pot ser d’una altra forma " assegurava.
Per la seua banda, Carlos García Barragán, president de l’agrupació empresarial local, ha fet arribar les inquietuds del sector als regidors i ha reclamat la seua implicació en la promoció de la destinació aquesta temporada per seguir creixent en els pròxims anys.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola