Notícies

La Generalitat i l'Ajuntament de Peníscola acorden descomptes per als usuaris del Carnet Jove
01 agosto 2011

La Generalitat i l'Ajuntament de Peníscola acorden descomptes per als usuaris del Carnet Jove

Els actes culturals i esportius que s’organitzen des de l’Ajuntament de Peníscola seran més econòmics per als posseïdors del Carnet Jove, gràcies a l’acord firmat aquest matí entre la directora de l’Institut Valencià de la Joventut, Generalitat Jove, Belén Hoyo, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, en la trobada a la qual també ha assistit el diputat provincial de Joventut, Pablo Roig.  
"Amb aquest acord, pretenem que els joves de Peníscola obtinguen més facilitats econòmiques en els esdeveniments culturals i esportius del municipi” ha afirmat Belén Hoyo, qui ha destacat també que “d’aquesta manera donem resposta a una necessitat demanada pel jóvens de la Comunitat, per facilitar-los l’accés a aquestes formes d’oci tan sol·licitades”.  
Per la seua banda, l’Ajuntament de Peníscola es compromet a facilitar als jóvens titulars del Carnet Jove unes condicions especialment favorables d’accés a tots els actes que organitza, i ofereix un 10% de descompte en les activitats culturals i esportives de la Universitat Popular.  
L’IVAJ.GVA JOVE es compromet a facilitar, a través de la Xarxa d’Informació Juvenil de la Comunitat Valenciana, la distribució de la informació i del material promocional emés pels serveis municipals, així com donar d’alta en la base de dades del programa del Carnet Jove de l’IVAJ.GVA JOVE l’Ajuntament de Peníscola.  
Tots els jóvens de 14 a 30 anys poden obtindre el Carnet Jove en les oficines de l’IVAJ.GVA JOVE, en les entitats de la Federació Valenciana de Caixes d’Estalvis i en les de la Federació de Caixes Rurals i gaudir dels avantatges que s’hi ofereixen en temps lliure, transports, cultura, esports i comunicacions, i obtindre interessants descomptes a l’hora de participar en els programes juvenils. Aquest carnet es pot utilitzar també en la resta d’Espanya i en més de 40 països europeus.  
A la pàgina web www.gvajove.es es publicaran els descomptes i les dades d’identificació, presentant els compromisos d’adhesió, i es proporcionaran distintius a totes les dependències municipals adherides al programa del Carnet Jove.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola