Notícies

 Peníscola preveu un agost al 100%
29 julio 2011

Peníscola preveu un agost al 100%

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha presentat la seua valoració del mes de juliol i les perspectives del pròxim mes d’agost. 
Pel que es refereix a l’ocupació, el mes de juliol ha mantingut les xifres de l’any passat, rondant el 90%.
Durant la celebració, el mes de juny, de l’esdeveniment commemoratiu de l’arribada del Papa Luna a Peníscola, la ciutat va assolir el 100% d’ocupació.
La previsió del Patronat per al mes d’agost és que els més de 40 establiments hotelers penjaran el cartell de complet. “Encara que el ritme de reserves està sent una mica lent, ja està confirmada l’ocupació de prop del 70% de les places hoteleres. Amb la tendència cada vegada més instaurada del last minute o reserva en últim moment, esperem que l’ocupació d’agost arribe a les excel·lents xifres de l’any passat, rondant el 100%” va comentar Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme.
Pel que fa al castell i al Museu de la Mar de la ciutat, les dades de visites durant el mes de juliol han augmentat en comparació a anys anteriors.
El Museu de la Mar presetna un augment de més del 22% de visitants durant el mes de juliol, i hi han arribat a rebre 1.111 visitants el passat dia 26 de juliol. De principis d’any a ara, han obtingut un total de 52.627 visites, la qual cosa suposa un augment del 10%.
En el cas del castell, el mateix dia 26 va rebre 2.500 visitants, amb la qual cosa es van superar en més de 5.000 les visitres rebudes en comparació a l’any. El total de visitants fins a la data és de 133.799.
Per part de la Tourist Info del municipi, el dia més fort durant el mes de juliol va ser el dilluns 18, en què es va atendre un total de 698 turistes que van realitzar 1.337 consultes. Durant aquest mes, fins al dia 27, l’Oficina Municipal de Turisme va rebre 8.494 turistes, que van realitzar 14.270 consultes, de les quals destaquen les peticions d’informació sobre el patrimoni local, les activitats culturals i l’oci.

Activitats del mes d’agost

La gerent del Patronat, Beatriz Rosa, ha destacat la importància de la programació d’activitats culturals que es realitzen a Peníscola “aquestes activitats complementen l’oferta de sol i platja de la destinació” assegurava la gerent.
Entre les activitats que es destacaven per al mes d’agost està el XVI Festival de Música Antiga i Barroca, que començarà el dia 2 d’agost amb l’esperat piromusical inaugural en la platja Nord, enguany les obres de Johann Sebastian Bach acompanyaran els focs.
També durant aquest mes es podrà gaudir del Festival de Teatre Familiar i el Festival de Teatre Clàssic Castell de Peníscola.
En el Palau de Congressos està tenint lloc el Festival de Flamenc de Peníscola, així com actuacions del grup Xarxa Teatre amb l’obra El dolçainer de Tales per a tota la família.
Les classes d’aeròbic i tai-txí a la platja Nord, les visites guiades al nucli antic i el cinema a la platja Sud són activitats que complementen l’agenda de festivals de la ciutat.
La gerent va voler destacar el gran èxit que ha tingut el Festival de Jazz en la seua vuitena edició, que ha atret més de 4.000 persones el dia del concert de B.B. King.

Xarxes socials, Peníscola, la destinació amb més seguidors de la província  

L’aposta constant del Patronat de Turisme per les xarxes socials es tradueix en l’èxit que s’està obtenint a través d’aquestes eines, de l’ús de les quals Peníscola va ser pionera en la província.
Amb més de 6.324 seguidors en la pàgina de Facebook, té una mitjana de 1.500 usuaris diaris. Les pestanyes que més seguiment estan obtenint són el mur, els concursos, la  webcam i el pronòstic del temps.
En l’actualitat, el Patronat està realitzant una campanya anomenada “Tu veranito en Peñíscola” en la qual tots els dissabtes es realitzen fotos als turistes, que després són penjades en la pàgina de Facebook i, quan aquestes arriben a un total de 25 m’agrada, obtenen un 2x1 en els spa de la ciutat.
El Patronat també té actiu un compte de Twitter, que és seguit per més de 800 persones i al voltant de 710 fan menció de la ciutat en els tweets.
El canal Peníscola de youtube ha obtingut un total de 50.537 reproduccions.
Com a novetats, el Patronat ha comunicat la recent creació d’un perfil en la nova xarxa social de Google, Google +, així com un canal de Flickr on es podrà gaudir de les millors imatges de la ciutat.
També el Patronat, en la constant aposta per les noves tecnologies, començarà en breu amb una secció dins del web, un blog turístic, on es tractaran els temes més interessants i les novetats de la població.

Andrés Martínez, alcalde de la ciutat, ha agraït el constant treball realitzat pel Patronat de Turisme i les empreses locals per mantindre les xifres d'anys anteriors “és de vital importància en aquests moments treballar conjuntament per la destinació” declara Martínez.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola