Notícies

La cantant nord-americana, Cassandra Wilson, va actuar anit en el Palau de Congressos de Peníscola
26 julio 2011

La cantant nord-americana, Cassandra Wilson, va actuar anit en el Palau de Congressos de Peníscola

La cantant nord-americana, Cassandra Wilson, va actuar anit al Palau de Congressos de Peníscola, dins del VIII Festival Internacional de Jazz que organitza la Conselleria de Cultura Turisme i Esport a través de Castelló Cultural.

Amb la seus veu, sedosa i penetrant, i davant un auditori ple, Cassandra Wilson va seduir els assistents interpretant els temes del seu últim disc, Silver Pony, combinats amb composicions d’anteriors treballs. Va estar acompanyada de Reginald Veal (baix), Herlin Riley (bateria), Marvin Sewell (guitarra), Jonathan Batiste (piano) i Lekan Babalola (percussió).

Amb aquesta actuació i la de B.B. King i Raimundo Amador, dimecres passat, el Festival de Jazz de Peníscola ha travessat l’equador de la seua vuitena edició.

Dijous, divendres i dissabte pròxim, el festival escometrà les seues últimes jornades, amb l’actuació del guitarrista Marc Fosset. Divendres, Roberta Gambarini clausurarà la secció oficial del festival en el Palau de Congressos, i dissabte, la formació de Benicarló, Paco Albiol & The Funky Talks, tancarà el cicle de l’Hotel Don Carlos.

El Festival de Jazz de Peníscola forma part de la programació d’estiu que la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport organitza a través de Castelló Cultural. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola i el patrocini de Transportes Monfort.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola