Notícies

Activitats d'estiu a Peníscola
22 julio 2011

Activitats d'estiu a Peníscola

Les diverses activitats que el Patronat Municipal de Turisme ha programat per a aquest estiu estan tenint una gran acceptació per part dels turistes que visiten la ciutat.  
És el cas de l’aeròbic, que es realitza de dilluns a divendres a les 10.00 h i a les 18.45 h, a la platja Nord, vora la Tourist Info Peníscola, o del tai-txí, que es pot practicar en el mateix lloc els dilluns, dimecres i divendres, a les 9.00 h i els dimarts i dijous en la zona de Peñismar.  
Una activitat que té una gran afluència de públic cada any és el cinema, que es realitza els divendres a la platja Sud, a les 22.30 h, i que deu l’èxit a les pel·lícules d’estrena que s’hi reprodueixen. “El discurso del Rey”, “Rango”, “Enredados”o “Primos” seran alguns dels títols que faran gaudir la família al complet.  
També enguany es podrà gaudir de les visites guiades al nucli antic de la ciutat, amb quatre temàtiques diferents: els dimarts i dijous, a els 19.00 h, es realitzarà la visita monumental; els dimecres, a els 20.00 h i els dissabtes a les 19.00 h, la visita artística; els divendres, a els 19.00 h, la visita marinera; i els dilluns, a les 23.00h, una visita nocturna per la ciutadella.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola