Notícies

La cantant valenciana Arantxa Domínguez actua en el VIII Festival de Jazz de Peníscola
22 julio 2011

La cantant valenciana Arantxa Domínguez actua en el VIII Festival de Jazz de Peníscola

La cantant valenciana, Arantxa Domínguez, actuarà demà dissabte en l’Hotel Don Carlos de Peníscola, dins del cicle de promoció d’artistes locals del VIII Festival Internacional de Jazz de Peníscola.  
El Festival de Jazz de Peníscola forma part de la programació d’estiu que la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport organitza a través de Castelló Cultural. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola i de l’empresa Transportes Monfort.  
Arantxa Domínguez actuarà en formació de quartet, secundada pels artistes Nacho Navarro (contrabaix), Ricardo Belda (piano), i Felipe Cucciardi (bateria).  
Nascuda a València el 1969, Domínguez compta amb una àmplia experiència professional que s’ha nodrit dels estils musicals més diversos.  
Encara que la seua principal activitat creativa està centrada en la disciplina jazzística, també ha col·laborat amb formacions pop a nivell nacional, com Revolver o Miguel Ríos. A més de liderar les seues pròpies formacions, Arantxa Domínguez és també col·laboradora habitual en diferents projectes musicals (Ximo Tébar Band, Sedajazz Big Band, Big Band de Castelló). El 1997, va fundar el grup Arantxa +3, una formació que continua liderant. Actualment, també pertany al grup vocal Dona’m Jazz.  
Com a intèrpret, Arantxa Domínguez destaca en la tècnica d’improvisació vocal (scat), una tècnica que du anys desenvolupant, en la qual ha assolit un alt grau de maduresa, i que l’ha convertida en una de les vocalistes més prominents del jazz valencià.
·    Dissabte 23 de juliol
·    19.00 hores
·    Hotel Don Carlos de Peníscola (Av. de Blasco Ibáñez)

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola