Notícies

;
19 julio 2011

Els menuts de Peníscola reben la visita de l'alcalde a l'Escola d'Estiu

L’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, juntament amb la regidora de Benestar Social, María Jesús Albiol, han visitat els xiquets i xiquetes de l'Escola d'Estiu a les instal·lacions dels Pous d'Iryda, on els menuts acudeixen setmanalment a les sessions de piscina i al taller de lectura.
Martínez ha destacat la importància d’aquest servei que, "amb un cost raonable, assisteix les necessitats dels pares i mares que treballen durant les vacances d’estiu del col·legi".
Des del primer dia del mes de juliol i fins l’últim dia d’agost, l'Escola d'Estiu funciona amb dos-cents xiquets i xiquetes, entre dos i dotze anys, i organitza les seues activitats per setmanes temàtiques.
La realització de tallers i excursions i les activitats a la piscina són algunes de les propostes d’aquesta escola estiuenca.
"Hi ha quatre modalitats de matrícula: entre les deu del matí i les sis de la vesprada, jornada completa; mitja jornada, amb dinar inclòs o no; així que les opcions són diverses, en funció de les necessitats de cada família" explicava la regidora coordinadora del servei.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola