Notícies

;
15 julio 2011

Segon concurs de castells d'arena

Aquesta setmana, a la platja Sud de la ciutat, la Regidoria de Comerç ha celebrat el segon Concurs de Castells d’Arena. Aquesta activitat forma part de la campanya comercial que l’Ajuntament de la ciutat està realitzant per potenciar i donar suport al teixit comercial.  
En aquesta segona jornada del concurs "la participació ha sigut molt elevada, més d’un centenar de persones es van apropar a la platja per participar en l’activitat", assegurava el regidor de Festes, Daniel Biosca, que va assistir al concurs i va participar de l’activitat.  
S’hi van construir un total de 21 castells, de grans dimensions i enginy. El jurat, format per Jugetería Maguini, Mercería Anoa y Moda- Complementos Bijoux, no ho va tindre gens senzill.  
Tres castells van ser agraciats amb xecs regal per bescanviar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya Peníscola, me la quedo!  
Els participants, tant menuts com grans, "van coincidir que la jornada va ser molt divertida”, comentava Biosca, i l’activitat aconseguia reunir menuts i grans en una jornada estiuenca.  
Tots els xiquets i xiquetes se’n van anar a casa amb un regal, només per participar-hi.  
La setmana que ve, continuarem amb el tercer concurs, si hi vols participar, només has d’aconseguir la teua llicència de construcció en algun comerç adherit a la campanya. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola