Notícies

;
14 julio 2011

Lucky Peterson, en el Festival de Jazz

Lucky Peterson és una de les figures més destacades del blues contemporani. Nascut a Buffalo el 1964, Peterson va viure una infantesa immersa en el món del blues gràcies al club propietat de son pare, The Governor’s Inn, on regularment es programaven concerts. A l’edat de cinc anys, el jove Peterson ja començava a mostrar dots musicals inusuals, que el van dur a gravar el seu primer disc, Our Future (1969), i els seus pares en van encaminar cap a una educació artística, que va dur al jove Peterson a realitzar aparicions televisives en xous de l’època. Durant els anys 80, Lucky Peterson va encarrilar la seua vida musical i va començar a publicar discos de blues (Ridin, 1984, Lucky Strikes!, 1989), que el van situar com un dels renovadors d’aquest estil musical. Des de llavors, ha publicat ja prop d’una vintena de discos, que l’han situat entre les figures més apreciades i respectades del blues actual.

Amb un so del sud abrasador, la guitarra de Peterson ha sigut alabada pel públic i la crítica allí on ha sonat. Lucky Peterson, a més, canta i toca els teclats i els seus concerts tenen un fort component espiritual, fusiona gospel i músiques rituals que converteixen les seues actuacions en vertaderes comunions col·lectives.

Entrades a la venda


Encara queden entrades a la venda per assistir al concert. Costen 20 euros i poden adquirir-se a través de Servientrada (902 115 577), tendes de El Corte Inglés (902 400 222) i les taquilles de l’Auditori i Palau de Congressos i Teatre Principal de Castelló, i Palau de Congressos de Peníscola.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola