Notícies

;
14 julio 2011

Peníscola sol·licita un taller de formació per a la contractació

Després de l’inici del programa EMCORP i la posada en marxa del Salari Jove, el consistori segueix apostant per les polítiques d’ocupació i suma sol·licituds per ampliar l’oferta de desocupats en el municipi.
La Regidoria d’Ocupació ha sol·licitat la subvenció al Servef per a la posada en marxa d’un taller de formació, la finalitat del qual és preparar 15 alumnes menors de 25 anys en l’especialitat de PROMOCIÓ TURÍSTICA LOCAL i INFORMACIÓ AL VISITANT.
El programa té una durada de 900 hores, de les quals, 300 són de formació pràctica i, en aquestes, l’alumnat rep una retribució econòmica.
Per desenvolupar el programa és necessària la contractació de personal docent i de coordinació i l’ajuda sol·licitada puja a 118.430 €, que sufragaran el 100% dels costos de l’activitat.
L’elecció d’aquesta especialitat formativa està marcada per la mateixa naturalesa de la destinació. “Peníscola és un municipi turístic que treballa per potenciar aquest sector econòmic d’activitat” assegurava Rafael Suescun, regidor de l’àrea.
Per la seua banda, Andrés Martínez, alcalde del municipi, ha destacat que la “formació dels nostres jóvens en matèria turística és de gran necessitat per al bon funcionament de la destinació i per a la revaloració dels recursos de la ciutat”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola