Notícies

;
14 julio 2011

Peníscola amplia el servei de bus urbà

L’Ajuntament de Peníscola ha posat en marxa una “iniciativa pilot per promoure l’ús del transport públic i descongestionar de vehicles el nucli urbà”, explicava el primera tinent d’alcalde, Romualdo Forner, coordinador de la iniciativa.
Concretament, l’ampliació de les línies 1 i 2 de bus urbà, arribaran fins al camí de Cervera i ampliaran el nombre de parades en la zona de Font Nova. “Amb açò, arribem a més urbanitzacions i ampliem la zona de cobertura de transport públic en un període d’alta afluència de vehicles” manifestava.
El servei, que estarà disponible fins a finals del mes de setembre, compta, a més, amb una nova línia, la L4, que connectarà des de les set de la vesprada i fins a la matinada, els nous espais de pàrquing públic amb el centre; “aquesta línia que posem a prova enguany pretén facilitar l’accés dels visitants al nucli urbà des dels diferents aparcaments públics habilitats en la zona de darrere del camp de futbol, el nou espai que estem habilitant en el Clero i la zona del Puntarró”.

Amb el comerç
El regidor delegat de l’Àrea de Comerç, Rafael Suescun, ha felicitat la iniciativa i ha col·laborat en la posada en marxa, “ja que facilitar l’accés al centre, ampliant les places d’aparcament i la xarxa de transport públic significa facilitar als visitants l’arribada fins als nostres restaurants i comerços”, assegurava.
Per reforçar la col·laboració, la Regidoria de Comerç ha retolat els autobusos urbans amb la campanya de promoció del comerç local, “perquè és fonamental que treballem per la dinamització de l’economia local, amb iniciatives que, de forma efectiva, faciliten als nostres visitants i turistes accedir als nostres serveis” afirmava.

L’alcalde, Andrés Martínez, va voler comprovar el bon funcionament de les línies de bus i va visitar els nous cotxes i va comprovar la implementació de la campanya de publicitat a favor del comerç local. “El nostre compromís està amb la millora contínua dels serveis, hem ampliat el nombre de parades de bus fins arribar on no s’arribava abans i hem multiplicat les places de pàrquing fins superar les 1.000 places noves prop del centre i connectades amb transport públic” compilava. Una tasca de coordinació entre les mateixes empreses de serveis i les diferents àrees del govern. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola