Notícies

;
13 julio 2011

L'Ajuntament de Peníscola constitueix l'òrgan gestor de platges

Després de la renovació del consistori, la Regidoria de Platges convocava els diferents grups polítics amb l’objectiu de constituir el nou Òrgan Gestor de Platges, la finalitat del qual és la supervisió, gestió i coordinació de tots els serveis.
L’Òrgan Gestor ha de reunir-se com a mínim dues vegades a l’any, a l’inici i al final de cada campanya, per estudiar els objectius plantejats i les propostes per a la següent campanya, per assolir així una millora contínua.
En la reunió, es designava la composició de l’Òrgan Gestor, que estarà constituït per: Lupe Roig Ayza, regidora de Medi Ambient i Platges, com a presidenta; Rafael Serrat com a representant d’EU, Jordi Pau com a representant del PSOE i Beatriz Rosa, com a gerent del Patronat de Turisme.
La regidora de l’àrea, Lupe Roig, va traslladar a tots els integrants el seu interés per establir un òrgan participatiu, on els components hi facen arribar els seus suggeriments i els representants dels diferents grups polítics es comprometien a oferir la màxima col·laboració.
La Q de l’ICTE, les ISO 9001 i 14001 o la Bandera Blava són alguns dels guardons que ostenta el municipi en les platges, un total de 34, que acrediten la qualitat de les platges Nord, Sud i les cales naturals del municipi.

Les exigències de la renovació d’aquestes certificacions exigeixen al consistori la dotació de les platges amb una sèrie de serveis que se supervisaran a través de l’ens acabat de constituir, com els llocs de socors, la neteja, la senyalització o l’accessibilitat.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola