Notícies

;
12 julio 2011

El Patronat Provincial de Turisme organitza viatges de premsa especialitzada per donar a conéixer millor Castelló

Dins del Pla de Màrqueting del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, i en col·laboració amb les diferents oficines de turisme espanyoles a l’estranger, estan previstos una sèrie de viatges de familiarització tant amb premsa com amb professionals de viatges i operadors turístics per donar a conéixer la província.
En aquesta ocasió, i en col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme, i a través de l’Oficina de Turisme d’Espanya a París, va visitar Castelló, el dijous 7 de juliol, una periodista de la revista Voyages & Strategie. Es tracta d’un revista especialitzada en actualitats de turisme i viatges dins del sector del turisme de negocis, amb seu a París i amb reconegut prestigi a França.
Juntament amb l’Ajuntament de Castelló i de Peníscola, i amb la implicació d’empresaris hotelers, la periodista va poder conéixer, acompanyada per personal del Patronat Provincial de Turisme, les infraestructures de què disposa la capital de la província per a l’organització de qualsevol tipus de reunió i congrés.
Va incloure la visita a diferents seus de la ciutat de Castelló i de Peníscola, com també la del Teatre Principal i, fonamentalment, de l’Auditori i el Palau de Congressos, on va ser rebuda pel vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez, i per la gerent del Patronat Provincial de Turisme, així com per Rafael Suescun, regidor de Turisme de Peníscola.
El Palau de Congressos de Castelló és una de les instal·lacions millor preparades d’Espanya per a l’organització de qualsevol tipus de congressos i reunions. Recentment ha celebrat el XI Congrés de Farmàcia d’Espanya.
El sector MICE és un dels que més ingressos aporta per turista a la destinació i per al Patronat Provincial de Turisme de Castelló és un dels productes prioritaris en la seua promoció. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola