Notícies

;
12 julio 2011

La Policia Local de Peníscola confisca més de mil tres-cents articles del top manta

La Policia Local de Peníscola, durant l’operatiu programat per al cap de setmana passat contra la venda fraudulenta, va aconseguir confiscar més de mil tres-cents articles procedents de la venda il·legal.
L’operació s’ha centrat en la vigilància amb diferents equips de paixà en zones com l’Av. del Papa Luna, la platja Nord, la zona de Llandells, l’Av. de Pigmalión o la plaça d’Illueca. L’actuació “ha consistit en la vigilància, persecució i confiscació de material” explicava el regidor de l’àrea, Alfonso López, qui ha manifestat que no sols s’ha dut a terme en la via pública, sinó “també en locals i terrasses del municipi i en l’interior d’autobusos de transport urbà”.
Aquest mateix operatiu ha desmuntat, al llarg dels tres dies, tres llocs de realització de trenes en l’interior de la platja, vuit llocs de venda de begudes i dos llocs de venda de llums voladors.
En una de les persecucions es va aconseguir, gràcies a la intervenció de la Policia Local de Benicarló, la detenció de dos dels responsables de la venda entre els dos municipis, que ja han passat a disposició judicial.
En total, 1.333 articles confiscats, entre els quals es troben CD i DVD, rellotges, banyadors, samarretes i roba interior, així com articles de marroquineria.
El responsable de l’àrea ha declarat “la intenció del consistori i la Policia Local de mantindre a ratlla als responsables de la venda fraudulenta” per la qual cosa intensificaran les tasques de vigilància i repetiran operatius com el d’aquest cap de setmana”. L’alcalde, Andrés Martínez, ha manifestat la seua voluntat de “reiterar la sol·licitud de col·laboració a la resta de cossos i forces de l’estat, indispensables per al control d’aquest problema”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola