Notícies

;
06 julio 2011

Peníscola disposa d'un nou programa d'ocupació pública d'interés social

Seguint en la línia d'aposta per l'aprofitament de les polítiques d'ocupació del Govern Valencià, l'Ajuntament de Peníscola ha engegat aquesta setmana diverses contractacions dins del programa EMCORP.
A través d'aquest programa d'ocupació pública, s'han contractat 9 persones que realitzaran les funcions de conserges per a dependències municipals, treballs de millora i adequació de voreres i carrers, i obres d'ampliació de la zona lúdica de Sant Antoni, dins dels mesos de juliol a octubre d’enguany.
“És important que les administracions ens coordinem i treballem per aquest tipus de polítiques d'ocupació” assegurava el primer edil, Andrés Martínez, qui assegurava que “l’Ajuntament de Peníscola hi treballa de forma activa”. Prova d'això són els resultats d'aquestes gestions des de l’àrea d'Ocupació del consistori, de l’any passat, que llancen xifres de contractació de més de 40 persones amb una inversió de més de mig milió d'euros, que provenen de diferents administracions.
L'Ajuntament, aquests dies, està treballant en la sol·licitud d'altres programes com en anys anteriors, els processos de selecció d'aturats dels quals es realitzen a través del Servef, per la qual cosa els interessats hi han d’estar inscrits.
La subvenció d'aquest EMCORP, finançada pel Servef i el Fons Social Europeu, ascendeix a un total de 49.404€, “i facilita la inserció laboral de persona en risc d'exclusió social, per la qual cosa seguirem apostant per aquest tipus d'iniciatives” valorava el regidor de l'àrea d'Ocupació en el consistori, Rafael Suescun.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola