Notícies

;
04 julio 2011

Balanç del VI Centenari Peníscola Ciutat Papal

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, juntament amb el president de l’Associació Amics del Papa Luna i el director artístic del VI Centenari Peníscola Ciutat Papal, han fet balanç de l’esdeveniment, organitzat el cap de setmana passat.

El regidor de Turisme, Rafael Suescun ha manifestat el seu agraïment a totes les associacions locals pe la seua col·laboració de manera desinteressada. Suescun destacava l’època de realització de l’esdeveniment, ja que Peníscola ha penjat el cartell de complet, perquè els hotels han arribat al 100 % d’ocupació. Un fet rellevant, que no ha volgut passar per alt, és la gran afluència de visitants de municipis de les nostres comarques, on aquest esdeveniment ha agradat molt.

El regidor de Turisme va voler agrair especialment a l’empresa Herrera Muller en declarar “són grans professionals en aquest tipus d’esdeveniment i ens han ajudat molt a fer que els actes del VI Centenari eixiren tan bé”, també ha volgut donar l’exclusiva dient “açò no acaba aquí, treballarem en aquest esdeveniment perquè se seguisca realitzant tots els anys”.

L’anunci de la continuïtat de l’esdeveniment els pròxims anys omplia d’alegria el director artístic Josi Ganzermuller, que mostrava la seua satisfacció per un treball ben realitzat i donava gràcies pel suport dels actors i figurants. Josi comentava “l’èxit de l’esdeveniment ha radicat a creure-hi des del primer dia, quan l’associació Amics del Papa Luna ens va explicar el projecte” també va voler afegir “estic molt agraït per haver pensat en mi per a dirigir la recreació de l’arribada del Papa Luna”.

Per part de l’associació Amics del Papa Luna, el president, Juan Bautista Simó, mostrava la seua satisfacció, ja que l’associació tan sols fa any i mig que s’ha posat en marxa, i declarava “hem demostrat que la flama del Papa Luna segueix viva i, ni les persones, ni 600 anys, han pogut apagar-la”. Juan Bautista comentava que ara l’associació està en una etapa de recopilació d’opinions per corregir errors en els pròxims anys. L’associació Amics del Papa Luna està posant en marxa un centre documental sobre la figura de Benet XIII i el Cisma d’Occident i s’ha marcat com a objectiu l’organització d’un congrés internacionals sobre la figura del Papa Luna.

Per acabar, Rafael Suescun aprofitava l’ocasió per informar una mica sobre les previsions de la temporada estival. Va declarar que “la temporada es presenta bona. Càmping i hotels tenen bones perspectives i el sector de lloguers d’apartaments ha vist augmentada la demanda per a aquesta temporada. Peníscola té una planta hotelera nova i moderna i, amb la promoció que fem des del Patronat Municipal de Turisme, som una destinació avantatjada per als operadors turístics”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola