Notícies

;
30 junio 2011

Peníscola ja té imatge per a la promoció de les xarxes socials

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha finaltizat el concurs que estava realitzant a través del seu Facebook, en el qual buscava la nova imatge que utilitzarà la ciutat per a la seua promoció en les xarxes socials.
Vuit han sigut els dissenys que han participat en la promoció, dels quals, s'ha triat per un jurat el guanyador entre els 3 més votats pels fans de al pàgina del Facebook de Peníscola.
El guanyador, J.M. Tejedor, mostrava la seua alegria pel premi i declarava: "no vaig pensar mai que el meu disseny pogurea estar exposat en la meua ciutat i servir per a la promoció de les xarxes socials, tan de moda avui dia, és una gran satisfacció".
El regidor de Turisme, Rafael Suescun, ha comentat que "els dissenys eren molt originals i de gran qualitat, per la qual cosa l'elecció del guanyador ha sigut renyida. Aprofito l'ocasió per agrair a tots els participants l'enviament dels seus dissenys". No va voler oblidar-se tampoc dels patrocinadors, "gràcies a les seues aportacions hem aconseguit un concurs atractiu per als nostres seguidors de Facebook, que ha permés l'augment d'uns 700 fans nous durant els 20 dies de concurs".
No podem oblidar que el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola és pioner en la província per l'ús i foment de les xarxes socials per a la promoció turística del municipi, i aquest concurs n'ha sigut una mostra.
El Patronat seguirà realitzant noves promocions a través de les seues xarxes socials.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola