Notícies

;
29 junio 2011

Llesta la programació d'activitats estivals

Com és habitual, el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, organitza els mesos d'estiu una variada programació d'activitats destinades a tots els públics.
Amb el pas dels anys, aquest tipus d'activitats han anat en augment, a causa de la gran demanda per part dels turistes que gaudeixen de les vacances a Peníscola. És per això que el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola ha potenciat el foment de les activitats, any rere any.
Peníscola, com a abanderada del turisme familiar, ha elaborat per a aquesta temporada estival una sèrie d'activitats que podran ser compartides en família.
Les dates en les quals ens trobem i el clima tan bo de què gaudeix la ciutat, provoca que la platja prenga especial protagonisme per a la realització d'activitats i els turistes podran gaudir en la platja: del tai-txí, de l'aeròbic o del cinema en les nits d'estiu.
Com a complement a aquestes activitats en la platja, s'han programat diferents temàtiques de visites guiades pel nucli antic i la Marjal, en les quals es podrà conéixer la història, llocs i paratges més recòndits de la Ciutat a la Mar.
I com els xiquets són l'alegria d'aquests mesos de vacances, el Patronat Municipal de Turisme ha dissenyat diferents activitats infantils per a tot l'estiu, que faran que les vacances dels més menuts siguen inoblidables.
En els pròxims dies es concretaran els horaris de les activitats. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola