Notícies

;
28 junio 2011

Peníscola col·labora en el Social Media Day de Castelló

El pròxim dijous 30 de juny, el Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, juntament amb altres organitzacions i institucions provincials, celebren per primera vegada a Castelló el Social Media Day, coincidint amb el Dia Mundial de Social Media. 
La Universitat Jaume I acollirà, de 19 a 22 hores, les experiències de professionals que explicaran com utilitzen les xarxes i mitjan socials en el seu tarannà diari en empreses i institucions. 
El Patronat de Turisme de Peníscola és capdavanter en la província en l'ús dels social media com a eina de promoció. "Des de 2008, la nostra presència en aquests suports digitals s'ha ampliat, des del canal de youtube al facebook, twitter i tuenti, en els quals sumem al voltant de 7.000 seguidors", comentava Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme de Peníscola. "Les nostres pròximes apostes són la creació de blocs especialitzats en turisme familiar i turisme nàutic, així com ampliar l'ús de les xarxes socials per a la difusió de continguts audiovisuals". 
Més informació: 
www.peniscola.es
http://www.facebook.com/peniscola
http://twitter.com/_peniscola
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola