Notícies

;
25 junio 2011

Peníscola celebra el I Dia Nacional del Càmping

Peníscola participa en el I Dia Nacional del Dia del Càmping a través de la celebració de la jornada de portes obertes d'un dels nou establiments d'aquest tipus existents en la localitat. Aquesta iniciativa, promoguda des de l'Associació Nacional de Càmping i Caravaning, "pretén acostar els no campistes a aquesta opció vacacional" explicava Rosa Ferrer, gerent del Càmping Ferrer de Peníscola, participant de la iniciativa.
El president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, ha confirmat la col·laboració de l'organisme autònom en aquesta jornada, a través de l'Estació Nàutica, amb el lliurament de marxandatge, i ha valorat com a exemplar "aquesta iniciativa promocional que obri les portes d'aquest tipus d'establiments a tots els que els vulguen conèixer".
En tota la província de Castelló, hi ha trenta càmpings federats i Peníscola concentra el 30% del total d'aquesta oferta, una opció que suposa, a nivell nacional, el segon tipus d'allotjament vacacional, després dels hotelers, per volum de pernoctacions, per davant dels apartaments turístics.
El perfil del campista, tal i com ha comentat Suescun, "ocupa un espectre molt ampli ja que hi ha des de joves que viatgen amb tenda, fins a famílies que gasten desenes de milers d'euros en autocaravanes" cosa que ha valorat com a "molt interessant per a qualsevol destinació turística, ja que aquest tipus de turista no ha descendit en els últims anys, sinó que ha augmentat, en aquesta temporada, un dos per cent".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola