Notícies

;
23 junio 2011

Peníscola es prepara per a l'arribada del Papa Luna

Tot està preparat per a la celebració del VI Centenari Peníscola Ciutat Papal.
Els actors que donaran vida a les autoritats que fa 600 anys van rebre el papa Benet XIII a Peníscola assagen, des de fa uns dies, la representació que es durà a terme dissabte, a partir de les 19.30 h i que recorrerà el municipi. 
Ahir es van lliurar les vestimentes que lluiran tots els participants en la representació. 
L'esdeveniment, que començarà divendres amb un pregó inaugural, transportarà la ciutat a la mar a un dels moments històrics més importants de la ciutat, el nomenament com a ciutat papal, privilegi que comparteix amb Avinyó i el Vaticà.
A més de la recreació històrica de l'arribada a la ciutat del Papa Luna, que se celebrarà dissabte, diumenge tindrà lloc un torneig medieval a la platja Nord. També es podrà gaudir durant tots els dies de l'esdeveniment d'un mercat d'oficis i artesania de l'època; d'exhibicions de combat en el campament medieval, situat al costat de les muralles; d'un campament d'infanteria; de ballarines i músics de l'època, que recorreran els carres de la ciutadella; i més activitats, que es poden consultar a través dels web www.peniscola.es i www.peniscola.org.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola