Notícies

;
08 abril 2011

Peníscola es promociona a Barcelona

La Ciutat a la Mar ven la seua oferta turística en el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, una de les cites "ineludibles per a la destinació, per tractar-se del segon mercat emissor de turistes a la nostra ciutat" explicava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun.
El turista català "aprofita les estades curtes, els ponts i caps de setmana per a dirigir-se a destinacions de proximitat, Peníscola per la seua ubicació estratègica, en aquest cas i la seua oferta gastronòmica de qualitat és una destinació fixa dins de les seues preferències" comentava.
En aquesta ocasió, l'oferta nàutica ha tingut protagonisme en la visita a la capital catalana, en la qual l'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola ha presentat el seu calendari de regates.


Novetats en la Ruta del Temple

Durant la cita, la delegació peñiscolana, ha participat en la presentació, juntament amb la resta de municipis que integren la Ruta Domus Templi, en la presentació del nou atractiu que presenta la ruta, un carnet per a segellar en cadascun dels castells templers fins a completar la totalitat i acreditar la realització completa de la Ruta. "Una iniciativa que promocionarà la ruta i la farà més atractiva" explicava Suescun, qui ha destacat la condició del Castell templer de Peníscola, l'últim construït en tota Europa, "una cosa que posem en valor i que cal promocionar amb iniciatives d'aquest tipus". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola