Notícies

;
07 abril 2011

Peníscola acull una jornada sobre innovació turística

L'Institut Tecnològic Hoteler (ITH) i la Secretaria d'Estat de Turisme, a través de la Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR) han tornat a celebrar enguany els seus cicles de jornades/tallers d'innovació dirigides al sector turístic “La innovació, clau per al turisme del segle XXI”, continuació de les celebrades durant els anys 2008 i 2009.

Aquestes jornades han evolucionat a tallers pràctics de sensibilització i permeten acostar la innovació i les seues eines i en aquesta edició estaran enfocades en la sostenibilitat, la innovació en processos i en comercialització. En aquest primer, celebrat a Peníscola, ha comptat amb la col·laboració de l'Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Castelló (ASHOTUR).

Al llarg de la jornada-taller, diferents experts han interpretat la situació actual, han donat a conéixer noves eines per a la gestió del negoci i han desvetlat les claus necessàries per a millorar la promoció, comunicació i comercialització a través de les noves tecnologies en uns tallers eminentment pràctics.

A més, s'ha comptat amb la presència de Vicente Monfort, Director de l'Institut d'Estudis Turístics (IET).

L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha assistit a la jornada i n’ha intervingut en l'obertura destacant la importància de la innovació en l'evolució estratègica del sector com a motor de creixement de la competitivitat.

Peníscola ha estat una de les sis seus escollides, de tot el territori nacional, per a desenvolupar aquestes jornades, juntament amb destinacions turístiques com, per exemple, la ciutat de Càdis.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola