Notícies

;
06 abril 2011

Els primers grups de turistes sènior austríacs arriben a la ciutat

El primer grup de turistes sènior austríac, de l'operativa de vacances socials Senioren Reisen, ha arribat a Peníscola de forma escalonada, ocupant els set hotels que estan dins del programa.
En total han estat 1.044 turistes austríacs els que han arribat a la Ciutat a la Mar en el primer dimecres d'arribades, el grup de menys nombre de turistes, ja que en les pròximes cinc setmanes els grups oscil·laran entre les 1.200 i les 1.600 persones.
Els hotels en els quals s'allotgen han hagut d'adaptar els seus horaris a les dinàmiques del grup europeu, avançant les hores dels menjars i desdejunis per a adaptar-les als seus horaris, a més, han reforçat el personal de parla alemanya per a poder atendre correctament els nous clients.
Els guies començaran demà les visites després de la recepció oficial per part de les autoritats en el Palau de Congressos de la Ciutat i estan ja organitzats i coordinats amb els grups per poder acompanyar a les excursions per la província als diferents grups.
“Està tot en perfecte estat de revista, l'operació està coordinada, els establiments hotelers han fet un esforç importantíssim perquè aquesta operativa tinguera èxit i l'oferta complementària de la ciutat està adaptant els seus horaris comercials a les exigències d'aquests grups, un èxit de la implicació de tot el municipi” valorava l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, durant l'arribada dels primers grups a la ciutat, als quals ha visitat en un dels hotels en què s'allotgen per comprovar que l'operativa marxa segons el previst i poder prendre el pols de les reaccions dels nouvinguts i els empresaris del sector.
El turisme sènior europeu “és una aposta de la nostra destinació per a incrementar la nostra capacitat de desestacionalizar la demanda” explicava Beatriz Rosa, gerent del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, qui ha explicat que són grups “amb un nivell adquisitiu mitjà-alt, cosa que beneficia tant l'oferta d'allotjament com l'oferta complementària”.
En les pròximes setmanes, el programa seguirà el seu curs fins a completar les arribades previstes que suposaran el manteniment de l'ocupació hotelera en la ciutat durant el període de temporada mitja. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola