Notícies

;
05 abril 2011

Les associacions es bolquen amb la commemoració de l'aniversari de l'arribada del Papa Luna a Peníscola

L'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, ha convocat les entitats culturals de la població per exposar la previsió d'activitats que contempla per a la commemoració de l'arribada del Papa Luna a la ciutat. Així, de la mà dels membres de l'Associació d'Amics del Papa Luna, van presentar el projecte als representants de les associacions i els van proposar col·laborar en l'esdeveniment.
La reunió "ha estat molt fructífera, totes les entitats han manifestat el seu interés per col·laborar, cosa que m'omple de satisfacció ja que aquesta efemèride ha de fer-se des del poble i pel poble" assegurava l’alcalde.
Des de l'Associació de Moros i Cristians, passant pels Dansants, els Bombos i Tabals, els Amics del Papa Luna o la Banda de Música, tots van manifestar el seu suport a l'acte que encara està per acabar de concretar.
El que sí tenim ja tancada és la data, comentava el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun, que serà el dia 25 de juny.
"La celebració serà tot un espectacle" assegurava Suescun, "el 600 aniversari de l'arribada del Papa Luna a la nostra ciutat atorgant-li la condició exclusiva de pontifícia serà un aniversari especial que estarà a l'altura de les circumstàncies" ampliava.
Una data per a anotar en el calendari "perquè l'espectacle mereixerà la pena" concloïa Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola