Notícies

;
04 abril 2011

Els fanals solars, en marxa

Després de les comprovacions tècniques pertinents, l’alcalde i el regidor d'Urbanisme de la ciutat han acudit avui, juntament amb l'equip tècnic, als carrers Cervera i camí Vell per a comprovar la col·locació i posada en funcionament dels 43 fanals solars finançats a través del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.
Aquests nous punts de llum d'energia solar, permeten il·luminar zones del municipi sense infraestructura d'enllumenat, ja que s'alimenten exclusivament de l'energia solar.
Cada nou fanal té una potència de 30 watts i tenen una autonomia de tres dies. Aquests il·luminen durant deu hores al dia, durant les hores sense llum i la seua vida útil està quantificada per un total de 75.000 hores, uns vint anys, aproximadament.
Aquests fanals s'inclouen dins del pla d'eficiència energètica impulsat per l'Ajuntament, pel qual s'han substituït 400 lluminàries en tot el terme municipal, per lluminàries més eficients que generen menor consum, així com la col·locació de 300 fanals en el Passeig Nord, la zona suburbana i les urbanitzacions Atalayas, Cerromar i Fontnova.
L'alcalde ha destacat que el nou repte és "continuar amb aquesta política d'eficiència energètica en el municipi, invertint en zones com la urbanització Urmi".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola