Notícies

;
01 abril 2011

Jornada formativa sobre la violència de gènere

Peníscola ha acollit avui una jornada formativa sobre la violència de gènere des d’un nou punt de vista: la masculinitat. Una formació enfocada a conéixer la influència de la masculinitat en la nostra societat, en les relacions socials, en el nostre dia a dia i, principalment, en el creixement i desenvolupament de les persones adolescents.
L’acció s’ha destinat a persones que treballen en serveis socials, cossos de seguretat, sanitat, educació, centres d’acollida i totes aquelles àrees en les quals la violència de gènere puga estar present d’una o una altra forma. Un total de quaranta assistents han acudit a la cita, organitzada per la Coordinadora del Menor i dinamitzada per Erick Pescador, sociòleg i sexòleg, especialista en gènere, masculinitats i prevenció de violència masclista.
La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Peníscola, María Jesús Albiol, ha inaugurat la jornada i ha destacat la "importància de tractar aquesta temàtica per abordar la problemàtica de la violència de gènere amb majors ferramentes i coneixement fonamental en la tasca dels serveis socials ". Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola