Notícies

;
11 marzo 2011

Cinc milions de cupons de l'ONCE duran la imatge de Peníscola

L’ONCE dedica el cupó del 14 de març a Peníscola. El cupó s’emmarca en la sèrie que l’organització dedica a localitats de 5.000 a 10.000 habitants.

Miguel Benages Miravet, director de la Agencia Provincial de l’ONCE a Castelló, juntament amb Andrés Martínez Castellà, alcalde de Peníscola, han presentat el cupó en un acte que ha tingut lloc a l’Ajuntament.

El cupó dedicat a Peníscola està il·lustrat amb una imatge del castell de Peníscola i la platja Nord, i inclou l’escut de la localitat i dades sobre la seua població i la seua superfície. Cinc milions de cupons duran la imatge de Peníscola per tot Espanya.

El cupó de diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 50 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior a l’agraciat; i premi de 200, 20 i sis euros a les quatre, tres i dos últimes xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d1,5 euros a l’última i primera xifra.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels més de 22.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el número que més li agrade. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial del joc de l’ONCE <www.juegosonce.com>.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola