Notícies

;
10 marzo 2011

Peníscola fa promoció a Valladolid

L'Associació d'Empresaris Turístics de Peníscola juntament amb el Patronat Municipal de Turisme, ha organitzat aquest viatge promocional a terres castellanolleoneses amb l'objectiu de donar a conéixer l'oferta turística de Peníscola en un dels mercats emissors de turistes per a la província, en auge.

Aquesta iniciativa és la cinquena activitat en destinació programada conjuntament entre administració i empresaris locals per a la promoció de la ciutat. Primer va ser la Rioja, posteriorment la Comunitat de Navarra, Castella - la Manxa, Cantàbria i ha estat en aquesta ocasió la comunitat de Castella - Lleó la triada, ja que suposa, després de les comunitats tradicionalment emissores de turistes a la ciutat, com Catalunya, Madrid o Aragó, “un mercat interessant per a nosaltres en èpoques de temporada mitja-baixa, en les quals les xifres del visitant lleonés es multipliquen  en el nostre municipi”, assegurava Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola.

El turista de l'altiplà escull la Comunitat Valenciana com a primera opció per a passar les seues vacances dins del país
Durant tota la setmana s'han realitzat viatges de prospecció a diferents ciutats i en el dia d'avui ha tingut lloc una presentació de destinació per a més d'una vintena d'agents i una dotzena d'agències de viatges de la ciutat de Valladolid.
Durant la presentació ha estat present el primer tinent d'alcalde de Peníscola, Romualdo Forner, el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun i la gerent de l'ens Beatriz Rosa, acompanyats pels empresaris locals encapçalats pel president de l'agrupació, Carlos García Barragán.
Durant la presentació de la destinació, han comptat amb la presència de l'alcalde de Valladolid, la regidora de l'àrea del Turisme en el consistori val·lisoletà i la gerent de l'ens mixt que gestiona el turisme en la ciutat.
Després de la presentació dels atractius turístics de la ciutat a les agències i agents de viatge, el Patronat Municipal ha sortejat entre els assistents cinc estades en hotels de la ciutat. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola