Notícies

;
08 marzo 2011

Inauguració de l'exposició del V Concurs de Fotografia Dones

Aquest matí, a la Sala de Guàrdia del Castell de Peníscola, s'ha inaugurat l'exposició del V Concurs de Fotografia Dones, organitzat per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola. En l'acte, que commemora el centenari del Dia Internacional de la Dona Treballadora, s'han donat a conéixer les fotografies guanyadores d'aquesta cinquena edició.

El primer premi ha recaigut en l'obra titulada La castañera, presentada per Miguel Planell, de Banyoles, Girona. El segon i tercer premis han sigut per a dos autors de Villena, Alacant: Vendimiadora 2, fotografia d'Antonia Pentinat, aconseguia el segon premi i el tercer era per a Blas Carrión, amb la foto Mujer rural.  Els autors classificats en primer, segon i tercer lloc rebran un premi en metàl·lic de 300, 200 i 100 euros, respectivament. A més, seran premiats amb un cap de setmana en un hotel de Peníscola perquè puguen veure les seues obres exposades.

L'exposició, que estarà oberta al públic fins el dia 25 de març, recull un total de 40 fotografies que representen el tema d'enguany: la vida rural. Imatges en què es plasma la gran vinculació que ha tingut la dona en els treballs del camp, de la ramaderia, del tarannà diari dels pobles que conformen la geografia de tot el país. Les obres exposades provenen de Girona, Còrdova, Alacant, Sevilla, Guadalajara, Madrid i de diverses ciutats de la província de Castelló.

Maria Jesús Albiol, regidora de Benestar Social, ha destacat "la gran satisfacció per la qualitat dels treballs que s'han presentat enguany i la repercussió que ha tingut la convocatòria, que ha arribat a tots els punts de la geografia espanyola". En el seu parlament també ha agraït "el treball de l'equip humà que conforma el departament de Serveis Socials i la col·laboració del gerent del Castell, que ha fet possible que l'exposició s'incloga en aquest marc incomparable".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola