Notícies

;
04 marzo 2011

El director general de Cohesió Territorial visita les obres del Pla Confiança en el nucli suburbà

El director general de Cohesió Territorial, Vicente Saurí, ha visitat avui les obres que el Pla Confiança finança en el nucli comercial de Peníscola. Saurí ha comprovat l'estat d'execució de les obres juntament amb l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, i diversos membres de l'equip de govern local.
En aquesta actuació que consisteix en l'adequació, rehabilitació i millora de l'espai públic urbà així com l'equipament i infraestructures dels serveis bàsics de les xarxes viàries, també s'inclou l'eliminació de barreres arquitectòniques en la zona d'actuació, que comprén els carrers de Jaume I, Virgen de Ermitana, carrer Prado, travessia Felipe II, carrer Pescadores, carrer Antonio Castell i Plaça Zaragoza.
"La millora és molt notòria i dinamitzarà la zona com a nou nucli comercial de la ciutat, una zona còmoda, amb trams per als vianants i amplis espais" assegurava el primer edil.
L'obra, amb un cost total de 1.446.293,39€, ha estat finançada per la Generalitat a través del Pla Confiança amb 1.027.278,02€ quedant els 434.026,18€ restants a finançar per l'administració local.
Aquesta, forma part del projecte global de millora de l'entorn suburbà, que finalitza amb l'obra parcialment finançada pels Plans Provincials d'Obres i Serveis, en la zona de l’Ullal de l'Estany, obra que acabarà el pròxim mes d'abril.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola