Notícies

;
25 febrero 2011

Peníscola presenta les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i la Galera a la TCV

Peníscola presenta en la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Galera, que començaran el pròxim dia 5 de març i fins al dia 27 faran les delícies dels gurmets a la Ciutat a la Mar.
Després de l’experiència de les jornades gastronòmiques celebrades amb anterioritat, “estes jornades centrades en l’arròs tan típic de la nostra cuina, prometen bons resultats” assegurava el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun.
Més de vint restaurants oferiran els seus menús d’entre 25 i 35 euros per comensal durant tot el mes de març amb l’objectiu  “d’atraure els paladars de tota la província i Comunitat amb una oferta variada, atractiva i emmarcada en una ciutat plena d’encants” assegurava Suescun.
La celebració d’estes jornades gastronòmiques en temporada turística mitja-baixa, respon a la voluntat  “d’atraure eixe turista de cap de setmana, interessat en la cultura, el patrimoni i la gastronomia; perfil que s’adapta perfectament al públic de la Comunitat Valenciana, el tercer mercat emissor de turistes a Peníscola, fonamentalment en caps de setmana i ponts” explicava la gerent del Patronat Municipal, Beatriz Rosa.
El lloc, doncs, triat per a presentar les jornades “no podia ser millor: la fira de València, després de la degustació gastronòmica preparada per l’Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola” ampliava Suescun.
Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Martínez, ha recordat “la importància del turista valencià” i ha destacat la importància de l’organització d’este tipus de jornades “conjuntament amb la iniciativa privada dels restauradors de la ciutat”.
A més de l’oferta gastronòmica, Peníscola presenta en la cita valenciana tota l’oferta turística, l’oferta patrimonial, l‘oferta nàutica, amb presència de l’Estació Nàutica Benicarló-Peníscola i l’oferta de restauració i allotjament, “una de les millors, sens dubte, del mediterrani, en constant renovació i ampliació i amb professionals avalats per anys d’experiència” assegurava el primer edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola