Notícies

;
27 diciembre 2010

Èxit de participació en el II Campus Solidari de la Penya Barça

La iniciativa de la Penya Barça Ciutat de Peníscola, juntament amb el cos tècnic del Campus d’Estiu, ha començat avui amb els primers entrenaments en el camp de futbol municipal.
Al voltant de 80 xiquets han acudit a la cita de forma gratuïta a canvi del lliurament d'un joguet. Segons la mateixa Creu Roja, que s'encarregarà de realitzar el lliurament dels jocs infantils a les famílies més necessitades del municipi, en aquesta primera jornada del Campus Solidari s'ha aconseguir assolit recopilar més de cent joguets, “xifra que segur que s'incrementarà per l'elevada participació dels veïns del municipi que, encara que no participen del campus, donen suport la iniciativa acostant-se a lliurar jocs per a col·laborar” explicava Isabel Calatayud, presidenta de la junta local de l'ONG.
Per la seua banda, Jordi Sanz, president de la Penya Barcelonista, ha mostrat la seua satisfacció per la resposta del municipi davant la iniciativa impulsada des de l'agrupació, valoració que ha compartit el regidor de l'àrea d'Esports en el consistori, Jesús Ayza, qui ha destacat “la importància d'aquest tipus d'iniciatives relacionades amb la vida saludable i les bones pràctiques, com l'educació en valors com la solidaritat”.
A la cita ha acudit també l'alcalde, Andrés Martínez, que s'ha mostrat “molt satisfet per la resposta dels peniscolans a aquesta segona edició del campus solidari”. En només el segon any, la iniciativa ha assolit reunir el doble de participants per aquesta bona causa, l’any passat van ser al voltant de quaranta xiquets i en aquesta ocasió s'ha superat la xifra dels 80.

Pichi Alonso, que ha donat suport la iniciativa de la Penya Barça des de l'inici, ha acudit avui també a la cita i ha mostrat el seu costat més solidari participant activament dels entrenaments als més menuts.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola