Notícies

;
10 diciembre 2010

Peníscola organitza el II Campus Solidari

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb la Penya Barça de la ciutat, preparen la segona edició d'aquest campus solidari amb l'objectiu d'ajuntar “joguets per a posteriorment, a través de Creu Roja, distribuir-los entre els més necessitats” explicava Jordi Sanz, president de la penya.
Els xiquets d'entre cinc i quinze anys podran apuntar-se des d'avui mateix en el pavelló municipal per a participar en aquest campus de futbol de forma gratuïta, a canvi del lliurament d'un joguet.
Aquestes jornades tècniques es portaran a terme els dies 27, 28, 29 i 30  d'aquest mes de desembre, coincidint amb els dies festius escolars de Nadal.
“Esperem que els menuts s'apunten a la iniciativa i col·laboren en una causa tan solidària com aquesta” manifestava l'edil de l'àrea en el consistori, Jesús Ayza.
D'altra banda, qualsevol interessat a col·laborar amb la iniciativa, “podrà acostar-se al camp de futbol municipal durant els dies del certamen esportiu, entre les deu i mitja i les dotze i mitja del migdia, per a deixar allí els regals amb els quals vulga col·laborar”, ampliava Ayza.
Posteriorment els voluntaris i voluntàries de Creu Roja Peníscola s'encarregaran de transportar, classificar i lliurar els regals als xiquets i xiquetes sense recursos del municipi.
Aquesta ONG ja està treballant en la confecció d'un llistat de famílies que no poden plantar cara a la compra d'un regal per als seus fills i durant els primers dies de l'any previs al 6 de gener, s'efectuarà el lliurament. Per la seua banda, la Regidoria de Serveis Socials, col·labora en la confecció d'aquesta llista de famílies "que es beneficiaran d'aquesta iniciativa solidària que acull el veritable esperit nadalenc" explicava la regidora de l'àrea en el consistori, María Jesús Albiol.
Albiol, així mateix, ha reiterat la importància de portar a terme aquest tipus d'accions amb l'objectiu de "fer somriure els més menuts, els més vulnerables enfront dels problemes econòmics i de tota índole".
Jesús Ayza, per la seua banda, ha manifestat que és "d'agrair que una entitat local promoga, entre els més joves i a través de l'esport, una iniciativa d'aquestes característiques; és per això que l'Ajuntament col·laborarà de forma molt estreta amb l'organització per a complir objectius”.
Després de l'experiència de l’any passat, amb més de seixanta famílies beneficiades per la iniciativa, "les expectatives són molt bones i sabem que Peníscola serà novament solidària" aventurava l'alcalde, Andrés Martínez, qui en la seua compareixença davant la premsa, ha valorat com un "luxe presentar aquesta iniciativa de la mà de dues entitats de la població que participen de la vida social del municipi i treballen per millorar el benestar de tots".
L'Ajuntament obsequiarà els participants en el campus, en agraïment per la seua col·laboració en aquesta acció solidària en dates nadalenques, amb una samarreta del Campus Solidari, en el qual a més de regals s'espera arreplegar roba i material escolar.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola