Notícies

;
25 noviembre 2010

Operadors turístics de Bombai visiten Peníscola

Durant aquesta setmana intensa en l'activitat promocional, Peníscola, a més de treballar el mercat europeu i nacional, amb les tasques portades a terme aquests dies a Viena i Cantàbria, ha rebut la visita d'un viatge de familiarització format per 15 operadors turístics de Bombai.
El mercat xinès i indi "seran mercats estratègics en els pròxims anys i iniciar labors promocionals en aquests mercats és transcendental per a qualsevol destinació" assegurava Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme de la ciutat.
A l'arribada dels operadors turístics, Suescun es trobava a Viena, per la qual cosa el regidor delegat de l'àrea de Governació, Jesús Ayza, ha exercit d'amfitrió i ha protagonitzat la recepció institucional.
El viatge de familiarització s'ha realitzat per la cosa espanyola i els operadors turístics van sol·licitar conèixer Barcelona, València i Peñíscola, "cosa que ens demostra el nostre potencial" assegurava Suescun.
Els agents de l’Índia s'han interessat, durant la visita, pel patrimoni arquitectònic i cultural, així com el patrimoni natural "que els apassiona" segons han declarat els mateixos representants dels operadors turístics a l'edil.
Els pintorescs carrers del nucli antic, la gastronomia, el parc natural i les platges "ens han conquistat" declaraven aquests.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola