Notícies

;
22 noviembre 2010

El president de la República d'Àustria rep la delegació de Peníscola

Amb motiu de la consecució de l'operativa del contingent de 24.000 austríacs en el programa de vacances socials, Senioren Reisen, el govern austríac ha convidat a una delegació de Peníscola i d’Abruzzo, l'altra destinació de les pròximes operatives a Itàlia, a visitar la ciutat.
Durant la visita, s'ha programat una sèrie de recepcions oficials a les quals la delegació encapçalada pel president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, ha estat rebuda pel mateix president de la República, Heinz Fischer.
Prèviament, el grup ha pogut visitar el Parlament, on la presidenta, Barbara Prammer ha exercit d'amfitriona en el primer dels actes oficials del dia.
Posteriorment, ha estat l'alcalde de la ciutat de Viena, Harry Kopiets, qui ha convidat les delegacions espanyola i italiana a un menjar en el restaurant de l'Ajuntament, un singular i monumental edifici gòtic que s'erigeix enfront del Parlament.
Durant la vesprada, ha estat el president Fisher qui ha rebut el grup desplaçat des de la ciutat a la mar i format per empresaris i responsables de la gestió de les destinacions Peníscola i Costa Azahar.
Durant la recepció en el palau presidencial, Rafael Suescun ha participat en el torn de parlaments i ha agraït l'hospitalitat de tots els representants del govern austríac, així com dels responsables de Senioren Reisen.
Aquest viatge institucional continua demà amb més visites i reunions de treball que donaran els fruits amb l'arribada dels primers turistes austríacs durant la primavera de 2011. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola