Notícies

;
18 noviembre 2010

Presentació del Manual de Restauració del Nucli Antic

Els veïns del nucli antic han rebut de forma gratuïta el seu exemplar de L’arquitectura popular de Peníscola. Manual de restauració del centre històric, durant la presentació del llibre, per part de les autoritats locals i els autors. A la presentació, ha assistit el director Territorial de Cultura, Fran Medina, així com el cronista oficial de la ciutat que han reiterat els seus elogis a la publicació.
El manual, ha estat promogut per l'Ajuntament de Peníscola i impulsat per la Regidoria de Nucli antic, amb el regidor de l'àrea, Romualdo Forner com a màxim impulsor. Aquest té una finalitat didàctica i de conscienciació sobre el valor de la ciutat històrica i la necessitat de restaurar-la d'acord amb les ordenances del Pla Especial de Protecció, aprovat recentment.
L'alcalde, Andrés Martínez, ha reiterat el seu "compromís" amb el nucli històric de la ciutat i ha valorat com a excepcional la iniciativa "que orientarà als veïns i veïnes en el bon fer a l'hora de restaurar i rehabilitar els habitatges i negocis en el nucli històric, una cosa que beneficia a tots".
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola