Notícies

;
16 noviembre 2010

Designat nou gerent de la ENBP

En el dia d'avui el Consell Rector de la ENBP, màxim òrgan de govern de l'Associació, ha conclòs definitivament el Procés de Selecció per a cobrir la vacant de gerent de la ENBP que va començar a mitjan del mes d’octubre de 2010, després de rebre un total de 14 candidatures al lloc, oferit des que es va iniciar de forma oficial aquest procés.
En la deliberació final realitzada en el matí d'avui, aquest Consell Rector ha decidit nomenar com a nou gerent el senyor Manuel Simó Fresquet, la incorporació oficial del qual es realitzarà el pròxim dia 22 de novembre de 2010, i que serà presentat a tots els socis de la ENBP en la pròxima Assemblea General Extraordinària, convocada per al dimarts 30 de novembre de 2010.
Des d'aquestes línies, aquest Consell Rector de la ENBP desitja donar l'enhorabona i benvinguda al seu nou gerent, així com agrair la participació dels 13 candidats restants que amb la seua participació en aquest procés han demostrat la consolidació de l'aposta de la nostra comarca per un turisme de qualitat entorn a les activitats nàutiques.
Després de l'Assemblea General es convocarà una Roda de Premsa per a presentar-los al nou gerent, així com de totes aquelles novetats que sorgisquen d'aquesta Assemblea. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola