Notícies

;
15 noviembre 2010

El SAC obre les portes

El nou Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Peníscola ha obert avui les portes, “després de tres anys de treball, formació i adequació d'infraestructures i equipaments” assegurava avui, durant la inauguració de les noves dependències municipals, l'edil de Personal i Modernització, Jesús Ayza.
El SAC, que es troba al carrer dels Llandells, número cinc, alberga tot el personal encarregat de realitzar els tràmits per a la ciutadania, “a partir d'avui, el SAC solucionarà qualsevol tipus de tràmit, en un únic lloc i en una única finestreta” assegurava l'alcalde, Andrés Martínez, que ha manifestat la seua satisfacció per l'engegada d'aquest servei que “evitarà als ciutadans haver de desplaçar-se a diferents dependències per a realitzar un tràmit”.
A partir d'ara, tal com ha comentat el responsable de Modernització a l'Ajuntament, Juanjo Martínez, “en el SAC es podran realitzar tràmits de Padró, Rendes, Registre, Cadastre, Recaptació i tràmits administratius del departament d'Urbanisme”, a més, el tècnic ha destacat l'eficiència del sistema de gestió de cues i la possibilitat de realitzar reserves de cita prèvia per al servei del SAC.

Ajuntament prop del ciutadà
El primer edil, durant l'obertura de les noves dependències ha volgut recordar la implementació  de les dues fases del projecte Ajuntament prop del ciutadà. La primera fase va engegar  la Unitat Mòbil de Gestió, les pantalles informatives en dependències municipals i  la creació de la Carpeta Ciutadana. En la segona fase, s'ha posat recentment en marxa la gestió documental (administració sense papers), la signatura electrònica i , finalitza, amb el Servei d'Atenció al Ciutadà.

L'alcalde ha finalitzat l'acte d'inauguració comunicant l'organització d'un dia de portes obertes perquè els ciutadans coneguen aquest nou servei “pensat i fet per a ells”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola