Notícies

;
22 octubre 2010

Els tècnics ultimen els detalls per a l'obertura de les oficines del SAC

Els tècnics municipals ultimen els detalls de les noves oficines de l'Ajuntament, a un mes escàs de l'obertura. "Durant la primera quinzena de novembre, el nou servei haurà d'estar en funcionament" assegurava l'edil de Governació i responsable del projecte, Jesús Ayza, qui ha assegurat que aquestes noves dependències, que albergaran el Servei d'Atenció al Ciutadà, "facilitaran els tràmits que els veïns i veïnes de la localitat hauran de fer amb l'Ajuntament i evitarà que hagen de desplaçar-se a distints edificis menys accessibles situats en el nucli antic de la ciutat".

En el SAC s'allotjarà el personal encarregat del Registre, Padró i Cadastre, "aquells departaments que atenen les demandes administratives dels ciutadans".

Durant la visita a la finalització de les obres, el primer edil, Andrés Martínez, ha pogut comprovar "l'avançat estat de les obres" i ha felicitat Ayza pel projectes, "un encert del qual es beneficiaran tots els nostres ciutadans" assegurava, després de comprovar l'accessibilitat del local i la "comoditat de les instal·lacions".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola