Notícies

;
16 octubre 2010

Èxit en l'inici de les Jornades Gastronòmiques del Polp i el Llagostí de la Llotja de Peníscola

Des del passat dia nou d’aquest mes i fins el dia d’avui, els restauradors adherits a la campanya de celebració de les Jornades Gastronòmiques del Polp i el Llagostí de la Llotja de Peníscola, han servit al voltant de 300 comensals els menús previstos per a l’ocasió.
“Una dada que corrobora les perspectives dels restauradors que demandaven l’organització d’aquestes jornades fora de la temporada estival” valorava Rafael Suescun, President del Patronat Municipal de Turisme.
Les xifres “auguren un excel·lent desenvolupament de les jornades” ja que encara queden dues setmanes completes per acabar el període de degustació dels menús.
Polp a la brasa amb samfaina, carpaccio de polp i llagostí amb caviar de salmó, arròs amb polp, carxofa i cloïsses o remesclo són alguns dels plats que inclouen els menús des de 25 a 40 euros, “una oportunitat de degustar els productes més frescos de la mar a un preu assequible” afirmava Suescun.
El secret, segons el regidor, “la qualitat dels productes, l’experiència i saber fer dels nostres cuiners i una mica d’il·lusió, que sempre és bona en aquest tipus d’iniciatives quan es desenvolupen per primera vegada”.
Així, el mateix Suescun avançava que per a les dates nadalenques “es podria repetir la iniciativa amb menús adaptats a les dates i amb els productes de temporada, dos ingredients fonamentals per a l’èxit de la nova cita”.
Però abans que arribe desembre, els amants del peix i la bona cuina, encara tenen l’oportunitat fins al dia 31 d’octubre de gaudir de catorze menús distints basats en la cuina tradicional marinera i adaptats a la nova cuina d’avui. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola