Notícies

;
15 octubre 2010

Peníscola ofereix aquest mes tres cursos del CDT

Tots aquells treballadors del sector turístic interessats a ampliar els seus coneixements d’alemany, màrqueting en xarxes socials o APPC estan d’enhorabona a Peníscola, ja que el CDT de Castelló trasllada aquestes modalitats de curs a la ciutat durant aquest mes d’octubre i el pròxim mes de novembre.
Els cursos, sol·licitats per les mateixes empreses al Patronat Municipal de Turisme, van ser sol·licitats al Centre d’Estudis Turístics “per estratègics i interessants per a la destinació, ja que l’alemany facilitarà l’atenció al client austríac que s’espera per a la pròxima primavera en bloquejos importants d’arribades”, assegurava el president de l’ens, Rafael Suescun.
El curs d’alemany, de nivell bàsic, ja està en funcionament des de la primera setmana del mes, amb èxit de participació per part dels treballadors del sector hoteler local. “el mes de febrer tenim previst realitzar un curs de nivell avançat que completaria la formació bàsica d’aquest primer, per al qual esperem un alt índex de seguiment”, assegurava Suescun.
Pel que respecta al curs de màrqueting en xarxes socials, “era indispensable” comentava l’edil, qui ha valorat “la importància del coneixement per part de les empreses dels instruments que possibilita la xarxa per comercialitzar els productes” un curso, ha afirmat “fonamental perquè els negocis i petites i mitjanes empreses turístiques siguen competitives”. L’acceptació sembla haver estat positiva, amb una inscripció que supera els trenta alumnes, que iniciaran les classes el pròxim dilluns dia 19 d’aquest mes.
Quant al curs d’APPC, relacionat amb la manipulació d’aliments avançada, “s’ha convocat en resposta a les peticions dels mateixos hotelers i s’iniciarà el pròxim dia 5 de novembre i encara queden places vacants” explicava Suescun.
Els interessats podran ampliar la informació i formalitzar les matrícules a través del CDT de Castelló i el mateix Patronat Municipal de Turisme de la ciutat, “una oportunitat que cal aprofitar, ja que desplaçar formadors i habilitar aules fora de la seu del CDT sempre suposa un esforç logístic i d’organització que agraïm tant a l’Ajuntament com al CDT, ja que sense la seua bona voluntat i disposició, els cursos a Peníscola serien inviables” assegurava Suescun.
Precisament, el Patronat Municipal i el CDT estan estudiant la possibilitat de realitzar nous cursos a la ciutat, després del descans nadalenc, “una col·laboració imprescindible i indispensable per a la competitivitat de la nostra destinació” assegurava el regidor, qui ampliava la necessitat de la formació contínua en aquest sector. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola