Notícies

;
07 octubre 2010

El polp i el llagostí protagonistes de les taules aquest mes

Des d'aquest cap de setmana i fins a l'últim dia del mes d'octubre, els restauradors de Peníscola ofereixen menús gastronòmics elaborats amb productes de la mar en les Primeres Jornades Gastronòmiques del Polp i el Llagostí de la Llotja de Peníscola.
Aquesta primera experiència “respon a la voluntat d'incentivar el possible client que vinga a Peníscola a conèixer la gastronomia marinera fora de la temporada turística” assegurava Rafael Suescun, edil de Turisme.
Polp a la brasa amb samfaina, carpaccio de polp i llagostí amb caviar de salmó, arròs amb polp, carxofa i cloïsses o remesclo són alguns dels plats que inclouen els menús des de 25 a 40 euros.
L'oferta “és variada”, amb catorze menús diferents, “trobaran plats al gust de tots” assegurava Suescun.
Després de l'experiència de les Jornades del Caragol Punxent, els restauradores i el Patronat Municipal de  Turisme, van valorar la possibilitat d'iniciar una nova campanya tardorenca de promoció, tant dels productes de mar de la localitat, com de l'oferta de restauració “i aquest ha estat el resultat, menús complets i atractius amb el millor del peix de temporada” valorava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola