Notícies

;
06 octubre 2010

Peníscola celebra la I Fira de Botigues al Carrer

Més de quaranta comerços formaran part d'aquesta primera fira comercial que se celebrarà a la Ciutat a la Mar, en un enclavament emblemàtic i que s'espera que siga molt transitat en els dies d'aquest pont. El Passeig Marítim albergarà les carpes on els diferents comerços exposaran la seua oferta diumenge que ve, dia 10 d'octubre, des de les deu del matí fins a les nou de la nit, de forma ininterrompuda.
L'oferta comercial de la localitat ix al carrer “amb l'objectiu de demostrar-ne la diversitat” tal i com comentava la presidenta de l'Associació de Comerciants de Peníscola, Isabel Guzmán, qui, a més, ha valorat aquesta primera experiència com un èxit ja per l'alta participació dels comerços.
Per la seua banda, l'edil de l'àrea en el consistori, Rafael Suescun, ha augurat èxit per a aquesta primera edició d'aquesta iniciativa gràcies a la implicació de l'associació i els mateixos comerciants.
En la fira, molt diversa en la seua oferta, es podrà trobar moda, marroquineria, calçat, artesania, articles de bellesa i multitud d'articles distints per a tot tipus de públics, per la qual cosa, tal i com comentava Suescun, “és una bona opció d'oci per al diumenge d'aquest pròxim pont del Pilar a la ciutat”.
Suescun ha recordat la importància d'unir sinergies entre el sector turístic i el comercial com serà el cas d'aquest cap de setmana, que la ciutat preveu un alt nivell d'ocupació, “el que afavorirà l'èxit de la fira per l'assistència de turistes” i, a més, ha valorat positivament la iniciativa comercial “com un atractiu interessantíssim per a aquells que ens visiten”.
La Regidoria de comerç, aquesta temporada, ha realitzat diferents campanyes, com la creació de la marca  Comerç de Peníscola, la campanya de descomptes o l'engegada del portal del comerciant, iniciatives que el mateix regidor ha catalogat com a “importants avanços que han de complementar-se amb iniciatives del sector privat com aquesta fira”, assegurava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola