Notícies

;
04 octubre 2010

Avui s'obri la inscripció per a la Universitat Popular

L'Ajuntament de Peníscola obri avui i fins al dia 13 d'aquest mes, la inscripció per als cursos de la Universitat Popular.

Aquest 2010-2011 ofereix una proposta "variada, per a tots els públics i incorpora com a novetat el curs de cuina, tan sol·licitat pel públic, i continua apostat per cursos iniciats l’any passat i seguits amb èxit com el de Pilates" explicava la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.

L'objectiu de la programació és "com cada any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives qualsevol que siga l'edat i les necessitats o preferències dels ciutadans" ampliava Guzmán.

Aeròbic, tai-txí, , guitarra, restauració, informàtica, anglès, manualitats, tall i confecció... L'oferta de cursos de la Universitat Popular de Peníscola compta amb més de vint modalitats per a triar.

"Amb una inversió que va des de 25€ fins a 60€, qualsevol veí o veïna de Peníscola pot seguir un dels cursos que oferim des de la Regidoria, que s'inicien el 18 d’octubre i acaben el 20 d'abril. Cursos amb professionals acreditats que asseguren la qualitat de l'ensenyament en cadascuna de les matèries" explicava la regidora.

El curs passat més de mil alumnes van acudir als diversos cursos de la Universitat Popular, i enguany "esperem xifres similars ja que el ritme de matriculació és elevat, només avui s'han efectuat més de dues-centes matrícules" comentava Guzmán.

La Regidoria de Cultura inverteix en el desenvolupament d'aquestes activitats més de 100.000€, xifra que “malgrat la crisi” tal i com comentava la regidora, no ha disminuït en els últims anys.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola