Notícies

;
07 septiembre 2010

La Mandarina's Cup, molt més que una regata

La I Regata Estació Náutica Benicarló-Peníscola Mandarina’s Cup, ofereix un ampli programa d’actes que inclou activitats turístiques i esportives adreçades al públic en general. Aquest programa inclou les I Jornades Gastronòmiques de Cuina Mediterrània, les I Jornades Nàutiques Turisticoesportives i la I Exposició Estació Nàutica Benicarló-Peníscola.
Durant la setmana de Festes Patronals del municipi de Peníscola, entre els dies 10 a 19 de setembre, l’organització de l’esdeveniment ubicarà una carpa en el Passeig Marítim on es distribuiran més de 10.000 exemplars del Programa Oficial d’Actes. Aquest recollirà tots els detalls de l’esdeveniment i descriurà les característiques dels actes que es duran a terme durant els dies 24, 25 i 26 de setembre.
Dins del programa es trobaran publireportatges dels establiments associats a l’EN i en els punts estratègics des dels quals es podran veure les diferents proves de la regata i realitzar les millors fotografies per als I Concurs de Fotografia Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, en què es premiarà la millor instantània de la regata.
L’esdeveniment començarà el divendres 24 de setembre a les 10.00 hores, amb la inauguració, a la platja Nord de Peníscola, de les I Jornades Nàutiques, on podrem trobar activitats ofertes pels diferents operadors associats a l’EN.
Els visitants podran apropar-s’hi i practicar activitats entre les quals destaquen el surf de vela i el surf d’estel, dins de l’apartat de vela lleugera oferta per Nàutica Focus, submarinisme de la mà de Barracuda Buceo, baptismes de vela de creuer, per Marina Benicarló Charter i Marina Peñíscola en ambdós municipis, i classes de Hobbie Cat (catamarà) ofertes per l’Asociación de Vela Ligera y Crucero de Peñíscola, totes impartides per monitors especialitzats.
Dins de les jornades, podem trobar una activitats relacionada amb el golf, oferta per Grupo Cala Montero. Té la característica que des de la vora de la platja Nord podrem practicar el swing assessorats per monitors de Panorámica Golf.
Seguidament, les autoritats inauguraran la I Exposició Estació Nàutica Benicarló-Peníscola a les immediacions del Passeig Marítim de Peníscola, entre la font Camilo osé Cela i l’Oficina de Turisme, que comptarà amb la presència de diferents estands en què les empreses associades a l’EN oferiran els seus serveis als visitants. Durant l’acte d’inauguració s’oferirà paella i fideuà per a aproximadament 200 persones, gentilesa dels hotels Rosi i Pinche de Oro, de Benicarló.
A més de les Jornades Nàutiques i l’Exposició, els més menuts podran demostrar les seues habilitats en l’art de la pesca en el Concurs Infantil que es durà a terme el dissabte 25 de setembre entre les 16.00 h i les 18.00 h al Port de Peníscola.
El mateix dissabte a les 20.00 h, a la platja Nord, enfront de l’Hotel Husa Los Delfines de Peníscola, per als més experts s’inclourà en el programa oficial de l’esdeveniment el Concurs Memorial de Pesca, organitzat pel Club de Pesca Esportiva de Peníscola. Segons Juan Fernández, president del club, “aquest concurs, que realitzem cada any, en honor als nostres antics socis, és el més emotiu i important per a tots nosaltres”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola