Notícies

;
01 septiembre 2010

Administració i empresa es bolquen amb la Mandarina´s Cup

Després de l'obertura de les inscripcions per a la I Regata Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, l'organització compta ja amb multitud de suports institucionals, entre els quals es troben el principal patrocinador, l'Estació Nàutica, juntament amb els ajuntaments implicats, el Patronat Provincial de Turisme i les secretaries autonòmiques d'Esports i Turisme de la Generalitat, a més de quaranta empreses de la zona involucrades en el patrocini de la prova.
“La magnitud de l'esdeveniment ha contagiat la il·lusió de l'organització als empresaris i n’estem molt satisfets amb la participació” asseguraven Sergio Soriano i Vanessa Roso, els organitzadors de Mandarina’s Cup que representen Mandarina Sportclub. La promoció de l'esdeveniment i la voluntat de continuïtat, així com la relació amb el posicionament de la destinació en el segment nàutic, són les bases de la regata i la clau de l'èxit de la participació, segons la mateixa organització.
Hotels, restaurants i negocis d'oferta complementària i nàutica ofereixen col·laboració per al desenvolupament de la prova, “una cosa que denota la capacitat del conjunt per treballar per una fi comuna, que no és únicament el desenvolupament d'aquesta prova, sinó avançar en la reorientació de la nostra oferta cap a aquest turista d'alt poder adquisitiu”, comentava en referència a això Andrés Martínez, alcalde de Peníscola.
Pel que fa a la inscripció, “també va vent en popa” asseguren des de Mandarina’s Cup, que compta ja amb més de vint velers per al desenvolupament de la prova.

Oferta complementària

L'organització està tancant ja tots els actes i activitats complementàries de les I Jornades Nàutiques turisticoesportives que se situaran a la Platja Nord de Peníscola des del 24 fins al 26 de setembre, on el públic en general trobarà una àmplia oferta d'activitats a les quals podran accedir lliurement gràcies a la inestimable col·laboració dels operadors de turisme nàutics de la zona, socis de l'EN. Entre les activitats nàutiques oferides, podem destacar: surf de vela, surf d’estel, baptismes de busseig i de vela i classes de golf aquàtic. Els amants d'aquest esport podran practicar el swing amb un nou sistema de green flotant on podran fer clot sense por a contaminar, ja que les boles són biodegradables i menjar per a peixos.
Al seu torn se celebraran diferents concursos com el I Concurs de Pesca Infantil als voltants del Port de Peníscola, el I Concurs Nocturn de Pesca Sènior a la Platja Nord de Peníscola o el Concurs Fotogràfic, on es premiarà la imatge més espectacular de la Regata. Tots estan dirigits al públic en general, com a al·licient perquè se senten partícips del que, de segur, es convertirà en l'esdeveniment per excel·lència de l'any en la zona.


ANAVRE, amb la prova

L’Asociación de Navegantes de Recreo també estarà present en la prova. L'única agrupació que defensa els interessos d'aquest col·lectiu a nivell nacional, se suma als suports d'aquest esdeveniment esportiu i col·labora amb la difusió de la regata entre els seus socis.

Des de l'organització s'ha apuntat "la importància que els navegants coneguen quins són els seus drets i deures" i, per això, s'informarà els regatistes del funcionament de l'associació, que tot just compta amb un any i pocs mesos de vida i ja suma més de tres mil simpatitzants i associats.
Segons el departament de comunicació d’ANAVRE, es considera "fonamental la promoció del coneixement, el desenvolupament i el creixement d'aquest tipus d'activitats", per la qual cosa diversos dels seus representants estaran presents els dies de la regata a Peníscola amb l'objecte de donar suport l'aposta de la destinació pel segment nàutic i, també, per a captar nous socis en una zona on l'afició per la nàutica va en augment.

Des de la institució s'ha proposat al Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, col·laboració i assessorament en aquesta nova aposta de la destinació per tal de reorientar l’oferta i complementar amb la nàutica el sol i platja, cosa que el president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, ha valorat com “una boníssima oportunitat per a establir contacte directe amb un interlocutor vàlid a l'hora de la presa de decisions” assegurava, “conèixer les necessitats, els gustos i les preferències dels afeccionats a la nàutica és fonamental per a crear un bon producte i atraure aquest segment” ampliava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola