Notícies

;
30 agosto 2010

Peníscola prepara dues setmanes de Festes Patronals

A una setmana del coet anunciador de festes, la Regidoria de Festes de la localitat ha presentat la programació d'activitats per a les Patronals d'enguany.
Tretze dies “plens d'activitats per a tots els gustos i colors” tal com ha explicat l'edil de Festes, Agustín Roca.
El programa contempla activitats per als més menuts, com els organitzats per al dia de la infància o els diferents jocs programats; així com activitats per als més majors amb el dia del jubilat i les diferents actuacions musicals.
Els més festers, trobaran en els bous vespertins i les entrades nocturnes una bona proposta per a eixir i gaudir de la festa, i per a tots, els solemnes actes de proclamació de la Reina i Dames i els dies de la Patrona.
“Com cada any, els concerts són un dels actes més esperats, i enguany amb l'actuació d'Efecto Mariposa i Malú esperem arribar a tots els públics” declarava el regidor.
Ambdós concerts se celebraran enguany, tal com es va fer l’any passat, en el Parador de Festes situat entre el recinte portuari i la platja Sud.  
La novetat de l’edició d’enguany és l'ampliació del nombre de penyes, ja que seran quatre les que amenitzen les nits de les festes, “cosa que esperem contribuïsca al gaudi de tots, joves i no tan joves” comentava Roca.
Pel que fa a aquesta novetat, l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, durant la presentació del programa, ha assegurat que “les festes són participació i m'omple d'orgull com a alcalde que entitats i agrupacions de joves es bolquen en l'organització d'actes que enriquisquen les festes”.
L’alcalde ha fet esment també a la participació en la celebració de les festes dels municipis veïns i ha convidat tots els veïns de les nostres comarques a “gaudir de les festes en honor a la Mare de Déu d’Ermitana”.


La Cort d'Honor, preparada per al seu regnat

Mari Carmen Anglés, la nova reina de festes i la seua cort d'honor, formada per Ángela Llopis, Isabel Llorach i María Lluch ultimen els detalls dels seus vestits regionals i els ornaments per a les gales.
Les més menudes, María Ayza, Paula Ramírez, Marta Ramírez, Rocío Ibáñez, Alba Castell, Rocío González, Cristina Simó i Aitana Boix també estan il·lusionades amb la participació activa en aquestes festes.


Expectatives turístiques

Des del Patronat de Turisme, l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, ha valorat la imminència de les Festes Patronals com un revulsiu per al sector com cada setembre: “gràcies a les festes la temporada turística s'allarga i estem convençuts que, un any més, afavoriran les reserves hoteleres i les arribades de turistes”.
Peníscola registra més consultes a l'Oficina d'Informació Turística durant el mes de setembre que durant el mes de juliol, circumstància singular segons les paraules de Suescun. “Quan es va proposar setembre per a la celebració d'unes festes perllongades en el temps per a allargar la temporada va haver qui no ho acabava de creure, però avui Peníscola s'omple al setembre gràcies, en gran part, a la celebració de les Festes Patronals declarades d'Interés Turístic Nacional”.
Les previsions són, fins a la finalització dels festejos, superiors al 80% d'ocupació, “per la qual cosa s'espera un nou mes de setembre amb dades molt positives” ampliava.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola