Notícies

;
25 agosto 2010

Un programa d'ocupació subvencionat facilita personal per al Servei d'Ajuda a Domicili

Les dues persones contractades a través del programa de foment d'ocupació Emcorp han iniciat avui les tasques de servei d'ajuda a domicili sota la supervisió dels Serveis Socials municipals i de les dues persones encarregades de realitzar aquesta faena de forma continuada durant tot l'any.

El programa d'ocupació, subvencionat pel Fons Social Europeu en un 80% i la Conselleria d'Economia amb el 20% restant, facilita la contractació de treballadors desocupats per a la realització d'obres i serveis d'interés general i social.

En aquest cas, detallava la regidora de l'area, María Jesús Albiol,  "les faenes a realitzar consisteixen en la prestació d'ajuda a gent gran amb dificultats per emprendre les tasques diàries".  Concretament, endreçar l'habitatge, la neteja personal o exercir de recordatori per a la ingesta de medicació, serien alguns exemples de les funcions que du a terme el personal que s'acaba d'incorporar. 

"Els beneficiaris del servei solen ser persones d'edat avançada que es troben soles o que els seus familiars, per motius diversos, no en poden atendre les necessitats, les quals són cobertes pels Serveis Socials" assegurava Albiol.

Peníscola ofereix aquest servei atenent l'informe preceptiu de la treballadora social, qui, a més, informa sobre la capacitat econòmica del possible usuari perquè el servei resulte total o parcialment finançat per l'administració.

L'Ajuntament de Peníscola, al llarg dels últims dos anys, ha aconseguit finançament extern per a la contractació temporal de més de 40 desocupats, "una bona dada, si es considera la conjuntura econòmica actual i les xifres d'atur" assegurava la regidora.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola