Notícies

;
12 agosto 2010

Inaugurada la nova seu de l'Estació Nàutica a Peníscola

L'Estació Nàutica Benicarló-Peníscola compta ja amb una nova seu en ple funcionament en els accessos del port de Peníscola.
A l'acte inaugural ha assistit la vicegerent del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, Virginia Ochoa, els alcaldes d'ambdues poblacions, Marcelino Domingo i Andrés Martínez, el president de l'entitat, Enric Escuder, també el president de l'Estació Nàutica de Sant  Carles de la Ràpita, Llorenç Matamoros, responsables i tècnics de les àrees de Turisme de Benicarló i Peníscola així com un bon nombre de socis d'aquesta Estació Nàutica.

Virginia Ochoa va destacar els més de 120 quilòmetres de costa de la Comunitat Valenciana com una possibilitat de riquesa econòmica i promoció que tot just ha començat a arrencar i anima a iniciatives com la d'avui per a fer-ho possible. L'alcalde de Benicarló va avançar que prompte l'Estació Nàutica comptarà també amb una seu similar en el port de Benicarló i va animar a Andrés Martínez a rellançar el projecte del Port Esportiu a Peníscola. Per la seua banda, Martínez va agrair les seues paraules i va animar així mateix a l'ampliació de l'actual port esportiu de Benicarló, són iniciatives que repercutiran en benefici de tots, tant dels ciutadans com dels socis d'aquesta Estació Nàutica Benicarló-Peníscola, o Peníscola Benicarló, en aquest cas l'ordre dels factors no altera el producte.
Finalment, el president de l'entitat va agrair a tots els que han fet possible la inauguració d'aquesta nova seu, entre els quals inclou la Conselleria d'Obres Públiques, Urbanisme i Transport, ja que l'Estació Nàutica ocupa un dels seus locals en la mateixa entrada al port de la Ciutat a la Mar.
La nova seu proporcionarà una major eficàcia logística de cara a la promoció de les activitats dels nostres associats- va assegurar el president de l'associació, Enric Escuder-, a més de l'efecte multiplicador que suposa comptar amb una seu tan propera a l'activitat marítima. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola